Recensies van bezoekers

Ik kom hier met mijn familie en vrienden meer dan 10 jaar en vind het super gezellig. Het eten is heerlijk en er waren vroeger wel wat meer live optredens maar nog steeds een leuke sfeer. Echt een aanrader!

Met Valentijnsdag geweest met mijn vriendin.
Erg leuk gehad en lekker gegeten. Die man die voor de live muziek zorgt is heel grappig en aardig. We zijn zelf Spaanstalig dus we konden met alle liedjes mee zingen haha. Alleen een minpunt was dat ik van tevoren had gereserveerd en toch moest wachten -/+ 20 min.
Maar ja het kwam misschien doordat het Valentijnsdag was.
We komen zeker terug.

Ben hier jaren al vaste klant, en nog nooit ontevreden geweest! Lekker mals vlees en altijd vriendelijke bediening. Ik ben met kerst nog geweest, wat een sfeer!

Fierro is een stereotype Zuidamerikaans restaurant waar je sfeer en smaak vindt en waar je maar beter wat minder op de afwerking van het pand en het opvolgen van de etiquetten kunt focussen.
Dit gezegd hebbende blijf ik bij mijn eerdere oordelen namelijk dat het heer prima toeven is en bovenal dat het eten heerlijk is en voldoet aan de verwachting van een Argentijns steak restaurant.
Ik vind het verder geen probleem om een zwaar verouderd interieur aan te treffen.
De lomo maakt alles goed!